Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν Πανναξιακός ΑΟΝ και ΑΠ.Α.Σ. Νάξου “τα Φανάρια” για την στήριξη των πλημμυροπαθών πολιτών της Καρδίτσας μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις καταστροφές που υπέστησαν της προηγούμενες ημέρες.

Δελτίο τύπου – Ανακοίνωση

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. και ο ΑΠ.Α.Σ Νάξου «τα Φανάρια» δείχνουν ακόμη μια φορά το ανθρώπινο τους πρόσωπο και στέκονται κοντά στους πολίτες της Καρδίτσας, που δοκιμάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν την περιοχή τις προηγούμενες ημέρες.

Με πρωτοβουλία των Δ.Σ των Συλλόγων και στο πλαίσιο της στήριξης των πλημμυροπαθών συγκεντρώνεται από σήμερα Τετάρτη 23/9 και έως την ερχόμενη Δευτέρα 28/9 ανθρωπιστική βοήθεια.

Ειδικότερα, όσοι πολίτες θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να φέρνουν στο Δ.Α.Κ Νάξου «Δ. Περιστεράκης» στη Χώρα της Νάξου και ώρες 19:00-21:00, τρόφιμα μακράς ανάλωσης (ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν), αλλά και μωρομάντηλα, γραφική ύλη, χαρτικά, (τετράδια, μολύβια , στυλό κλπ.).

Αυτές τις ώρες η μικρή συνεισφορά στους πληγέντες του νομού Καρδίτσας συμβάλλει σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς.

Τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων

Πανναξιακού Α.Ο.Ν. & ΑΠ.Α.Σ Νάξου «τα Φανάρια»