Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ “Νίκος & Τοτόμης Πρωτονοτάριος” που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου.
Την πρώτη θέση κατέλαβε η Νεανική Εστία Μεγαρίδος που επικράτησε στον μεγάλο τελικό του A.O Αμύντα!
Στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο τελικών ο ΑΠ.Α.Σ, που έχει μάθει να τιμά όσους έχουν προσφέρει στον τόπο μας, απένειμε τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των αείμνηστων γιατρών Νίκου & Τοτόμη Πρωτονοτάριου. Πριν από τις απονομές μίλησαν με πολύ θερμά λόγια για τους τιμώμενους ο κ. Ανάργυρος Βασιλάκης και η κ. Μαρίνα Λεοντίου.
Πιο συγκεκριμένα τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν η κυρία Πατρίτσια, σύζυγος του Τοτόμη Πρωτονοτάριου, από τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανό, τον Αντιδήμαρχο, υπεύθυνο αθλητισμού και τουρισμού κ. Βαγγέλη Κατσαρά και τον αντιπρόεδρο του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου, κ. Μανώλη Μπαρδάνη.
Η κυρία. Ανταλλένα, σύζυγος του Νίκου Πρωτονοτάριου, παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Λεονταρίτη, τον Έπαρχο Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη και τον πρόεδρο του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου, κ. Βαγγέλη Κουτελιέρη.
Τιμήθηκαν επίσης οι φιλοξενούμενες ομάδες, οι οποίες, εκτός από την αναμνηστική πλακέτα, παρέλαβαν ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα από παίκτες της ομάδας μας.
Τέλος, τιμήθηκε η εταιρεία Blue Star Ferries, της οποίας η προσφορά στο σύλλογο είναι ανεκτίμητη και το πρακτορείο Zas Travel, το οποίο δίνει σάρκα και οστά σε αυτήν τη προσφορά και εκπροσωπήθηκε από τον κ. Βασίλη Ρεφενέ. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο General Manager του ΑΠ.Α.Σ κ. Ισίδωρος Πετράς.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ημιτελικοί:
ΑΠ.Α.Σ ΝΑΞΟΥ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ – ΝΕΜ 71-76
ΑΜΥΝΤΑΣ – ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 73-65
Μικρός και μεγάλος τελικός:
ΑΠ.Α.Σ ΝΑΞΟΥ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ – ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 95 – 90
Α. Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ – Ν.Ε.Μ 63 – 67
Φίλοι Ικάρου Καλλιθέας Ίκαρος Καλλιθέας Υποδομές μπάσκετ
το ΔΣ του ΑΠ.Α.Σ Νάξου “τα Φανάρια”