Ανακοίνωση
Οι έφηβοι του ΑΠ.Α.Σ κατέκτησαν τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή Αιγαίου και από σήμερα είναι μία από τις έξι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα! Οι έφηβοι του ΑΠ.Α.Σ μαζί με τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού, του Προμηθέα, του Περιστερίου, της Ξάνθης και της Ακαδημίας 10Α θα διεκδικήσουν το πανελλήνιο πρωτάθλημα! Οι έφηβοι του ΑΠ.Α.Σ θα αγωνιστούν και μπορεί να αποκομίσουν παραπάνω μόρια για τις Πανελλήνιές τους! Δεν είναι ευχή, δεν είναι επιθυμία, δεν είναι ούτε δυνατότητα. Είναι γεγονός! Οι έφηβοι του ΑΠ.Α.Σ γίνονται το πρώτο αναπτυξιακό τμήμα καλαθοσφαίρισης των Κυκλάδων που καταφέρνει κάτι τέτοιο!
Πρόκειται για μια επιτυχία που έρχεται δύο μέρες πριν λήξει η θητεία του Δ.Σ του Συλλόγου. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο δώρο αλλά και κίνητρο από τα παιδιά για όλους όσοι ασχολήθηκαν και θα ασχοληθούν με το Σωματείο μας! Τα ευχαριστούμε πολύ! Μας έκαναν υπερήφανους!
Ευχαριστούμε, επίσης, τον coach Παναγιώτη Αθανασιάδη για την προσφορά του στο τμήμα τα τελευταία χρόνια, τον coach κ.Μάκη Κουμαρά που προετοίμασε την ομάδα, αλλά και τον coach κ.Δημήτρη Μανωλιτσάκη που ανέλαβε το δύσκολο έργο να κατεβάσει το τμήμα στο Πανελλήνιο, έργο το οποίο διεκπεραίωσε άψογα!
Τέλος, ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο της ομάδας και υπεύθυνο του τμήματος Παναγιώτη Παπανικολάου που συνόδευσε τα παιδιά και τους χορηγούς μας ΕΑΣ Νάξου και ZAS travel – BLUE STAR, που συνέβαλαν στη πραγματοποίηση της αποστολής της ομάδας!
Ο ΑΠ.Α.Σ , λοιπόν, θα βάλει τα καλά του και θα παραβρεθεί στην διοργάνωση που τον οδήγησαν τα “παιδιά” του, ανάμεσα στους καλύτερους!
Με τιμή το Δ.Σ.